Tuotteet

hair.

Paul Mitchell

Huippulaatua jo useiden vuosikymmenten ajan.

Löydä Paul Mitchellin kohtuuhintainen luksus, johon sekä kampaajat että asiakkaat ovat luottaneet vuosikymmenten ajan. Paul Mitchellin laaja valikoima vastaa kaikkiin tarpeisiisi aina hiusten hoidosta muotoiluun ja erikoistuotteisiin. Teknisesti edistyneet, kekseliäät tuotteet ovat räätälöity hiustyypin mukaan, jotta hiusten hoito olisi mahdollisimman tehokasta ja tarkoituksenmukaista.

KC Professional Color Mask

Sävyttävä tehohoito useissa herkullisissa väreissä.

Rakennepaikkaava, tehokkaasti kosteuttava hoitonaamio värjätyille hiuksille. Color Mask on erinomainen tuote pidentämään hiusvärin kestoa kampaamokäyntien välillä ja saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta.

 Näyttökuva 2014-5-6 kello 17.38.53

beauty & wellbeing.

Dermalogica

Ihosi tulevaisuus alkaa tästä.

Dermalogica on selkeä, innovatiivinen ja moderni ihonhoitosarja. Tuotteiden valmistukseen käytetään vain parhaita tieteen ja luonnon tarjoamia raaka-aineita. Jatkuva tuotekehittely takaa maksimaalisen hoitotehokkuuden ja tuloksia ihollesi. Dermalogica-tuotteet eivät sisällä yleisimpiä allergiaa tai ihoärsytystä aiheuttavia raaka-aineita, kuten lanoliinia, mineraaliöljyjä, S.D. alkoholia ja keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita. Tuotteita ei missään vaiheessa ole testattu eläimillä.

Dermalogica- kasvohoito on joka kerta erilainen. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti Face Mapping-ihoanalyysin avulla juuri sen hetkisen ihon tarpeen mukaan. Kaikki Dermalogica- kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, Face Mapping-ihoanalyysin, kuorinnan, tehoaineet, naamion ja 2-3 hierontaa. 

Top